Karin är Gryaabs nya vd

Karin van der Salm, vd Gryaab. Foto: Paul Björkman

Karin van der Salm blir ny vd på Gryaab. Det beslutade Gryaabs styrelse idag (12 mars) under ett extrainsatt styrelsemöte.

– Det var många mycket väl kvalificerade personer som sökte tjänsten, vilket visar att det finns ett stort intresse för bolaget. Det känns förstås roligt! Vi valde Karin eftersom hon verkligen har visat under tiden som tillförordnad vd att hon axlar rollen som vd. Hon tar ansvar för viktigt påbörjat arbete och har många egna goda ideér för bolagets utveckling. Hon är också mån om att jobba vidare med att lyfta personalens delaktighet i staden. Det säger Peter Rundström, styrelseordförande på Gryaab AB.

Jobbat på Gryaab i 4,5 år

Karin van der Salm har arbetat på Gryaab sedan 2013. Hon började som avdelningschef för Projekt och planeringsavdelningen och är sedan ett halvår tillbaka tillförordnad vd på bolaget. Innan dess var hon anställd på Cowi i olika ledande roller. Hon har också utbildning inom exekutivt ledarskap.

– Det känns jättebra att jag har fått förtroendet att leda Gryaab. Det är ett intressant och viktigt arbete med engagerade och duktiga medarbetare.  Att jobba på ett kommunalt bolag med en tydlig miljöprofil känns rätt. Dessutom kan jag nu bidra och följa utvecklingen av både vår härliga och engagerade medarbetare samt vår fantastiska anläggning, säger Karin.

Karin tillträder tjänsten omgående.

Kontaktpersoner:

Peter Rundström, ordförande för Gryaab AB, 0706-34 81 53.

Karin van der Salm, verkställande direktör, Gryaab AB, 031-64 74 89.

– 12 mars, 2018
Facebook
Twitter
LinkedIn