Jobba hos oss

Vill du vara med och jobba för ett renare hav och en bättre miljö? Vill du få härliga kolleger? Då tycker vi att du ska söka jobb på Gryaab! Vi är ett regionalt bolag med stor frihet och en modern arbetsplats i ständig utveckling. Vi har ny driftcentral med ett högteknologiskt laboratorium. Dessutom jobbar vi med vårt största projekt hittills och planerar dessutom för att kunna leverera tekniskt vatten till den nya batterifabriken i Torslanda.

Hos oss på Gryaab finns stor möjlighet att utvecklas och vi är en arbetsplats med många olika yrkesgrupper. Det finns över 40 olika tjänster på Gryaab och det vi alla har gemensamt är att vi jobbar tillsammans för ett renare hav. Håll utkik här så ser du när vi söker nya engagerade medarbetare.

Lediga tjänster

Nu söker vi en positiv och noggrann fastighetsskötare

Är du dessutom positiv och noggrann och trivs med fysiskt utomhusarbete i alla väder? Då är tjänsten som fastighetsskötare på Gryaab något för dig. Du kommer bland annat sköta om våra planteringar, gräsytor, buskar och träd och röja snö på vintern.

Din närmsta arbetsgrupp består av engagerade och positiva personer som jobbar med teknisk försörjning och underhåll av Gryaabs anläggning. Vi söker dig som har god erfarenhet av fastighetsskötsel och trädgårdsarbete. Läs mer om tjänsten och ansök senast den 13 maj.