Hem > Om Gryaab > Jobba hos oss

Jobba hos oss

Vill du vara med och jobba för ett renare hav och en bättre miljö? Då kan du söka jobb hos oss. Vi är ett regionalt bolag med stor frihet och en modern arbetsplats i ständig utveckling. Vi har nyligen investerat i en helt ny driftcentral med ett högteknologiskt laboratorium. Hos oss på Gryaab finns stor möjlighet att utvecklas och vi är en arbetsplats med många olika yrkesgrupper. Det finns över 40 olika befattningar på Gryaab och det vi alla har gemensamt är att vi jobbar tillsammans för ett renare hav.
Håll utkik här så ser du när vi söker nya engagerade medarbetare.

Lediga tjänster

Gruppchef för anläggningsgruppen
Vi söker dig som vill leda och coacha 14 drifttekniker i den dagliga skötseln av processanläggningens maskinpark. Du har minst gymnasiekompetens och har praktisk erfarenhet av att arbetat med någon form av mekaniskt underhåll. Här kan du läsa mer om tjänsten och skicka in din ansökan.
Vi vill ha din ansökan senast 18 april.

Gruppchef för driftplaneringsgruppen
Driftplaneringsgruppen består av fem kontrollrumsingenjörer och fyra driftingenjörer. Kontrollrumspersonalen bevakar och optimerar våra reningsprocesser samt hanterar arbetstillstånd och säkra avställningar inför underhållsarbete på anläggningen. Driftingenjörerna planerar och beställer underhållet av anläggningens mekaniska utrustning. Vi söker som är högskoleingenjör, alternativt har du skaffat dig motsvarande kompetenser genom arbetslivserfarenhet. Tjänsten kräver att du tidigare arbetat som ledare eller chef i minst tre år. Här kan du läsa mer om tjänsten och skicka in din ansökan.
Vi vill ha din ansökan senast 18 april. 

Examensarbeten

Vill du göra ett examensarbete som gör skillnad? Och dessutom knyta kontakter inför framtiden? Du som läser på högskola eller universitet har möjlighet att göra ditt examensarbete hos oss. Många av våra examensarbeten kräver utbildning inom miljö/teknik. Om du är intresserad av att göra examensarbete på Gryaab så hör av dig till vår industridoktorand Maria Neth på för att diskutera aktuella projekt och vad som skulle kunna passa just dig.