Hem > Om Gryaab > Jobba hos oss

Jobba hos oss

Vill du vara med och jobba för ett renare hav och en bättre miljö? Vill du få härliga kolleger? Då tycker vi att du ska söka jobb på Gryaab! Vi är ett regionalt bolag med stor frihet och en modern arbetsplats i ständig utveckling. Vi har ny driftcentral med ett högteknologiskt laboratorium. Dessutom jobbar vi med vårt största projekt hittills och planerar dessutom för att kunna leverera tekniskt vatten till den nya batterifabriken i Torslanda.

Hos oss på Gryaab finns stor möjlighet att utvecklas och vi är en arbetsplats med många olika yrkesgrupper. Det finns över 40 olika tjänster på Gryaab och det vi alla har gemensamt är att vi jobbar tillsammans för ett renare hav. Håll utkik här så ser du när vi söker nya engagerade medarbetare.

Lediga jobb

Är du vår nya instrumenttekniker?

Gryaab är inne i en expansiv fas! Bland annat genomför vi vår största utbyggnad någonsin, som beräknas vara färdig år 2036. Vill du vara med på vår resa för ett renare hav och en mer hållbar framtid? Nu har du chansen att få påverka det fortsatta arbetet för Gryaabs processautomation. Vår nya instrumenttekniker kommer vara med och driva utvecklingen framåt, både i befintlig anläggning och i nya anläggningsprojekt.

Läs mer om tjänsten och ansök senast den 19 mars via Offentliga jobb.