Hem > Om Gryaab > Jobba hos oss

Jobba hos oss

Vill du vara med och jobba för ett renare hav och en bättre miljö? Vill du få härliga kolleger? Då tycker vi att du ska söka jobb på Gryaab! Vi är ett regionalt bolag med stor frihet och en modern arbetsplats i ständig utveckling. Vi har ny driftcentral med ett högteknologiskt laboratorium. Dessutom jobbar vi med vårt största projekt hittills och planerar för att kunna leverera tekniskt vatten till den nya batterifabriken i Torslanda.

Hos oss på Gryaab finns stor möjlighet att utvecklas och vi är en arbetsplats med många olika yrkesgrupper. Det finns över 40 olika tjänster på Gryaab och det vi alla har gemensamt är att vi jobbar tillsammans för ett renare hav. Håll utkik här så ser du när vi söker nya engagerade medarbetare.

Lediga tjänster

Vi kommer snart efterlysa fler nya medarbetare. Det beror bland annat på att vi behöver bli fler i Gryaabs 15-åriga projekt Nya Rya, som jobbar för att ny- och ombygge av Ryaverket ska vara klart år 2036. Dessutom har vi nyligen fått fler nya arbetsgrupper som bland annat behöver någon som leder dem. Nya tjänster visas här och i våra andra digitala kanaler, så håll utkik!

Examensarbeten

Vill du göra ett examensarbete som gör skillnad? Och dessutom knyta kontakter inför framtiden? Du som läser på högskola eller universitet har möjlighet att göra ditt examensarbete hos oss. Många av våra examensarbeten kräver utbildning inom miljö/teknik. Om du är intresserad av att göra examensarbete på Gryaab så hör av dig till vår industridoktorand Maria Neth på för att diskutera aktuella projekt och vad som skulle kunna passa just dig.