Hem > Om Gryaab > Jobba hos oss

Jobba hos oss

Vill du vara med och jobba för ett renare hav och en bättre miljö? Då kan du söka jobb hos oss. Vi är ett regionalt bolag med stor frihet och en modern arbetsplats i ständig utveckling. Vi har nyligen investerat i en helt ny driftcentral med ett högteknologiskt laboratorium. Hos oss på Gryaab finns stor möjlighet att utvecklas och vi är en arbetsplats med många olika yrkesgrupper. Det finns över 40 olika befattningar på Gryaab och det vi alla har gemensamt är att vi jobbar tillsammans för ett renare hav.
Håll utkik här så ser du när vi söker nya engagerade medarbetare.

Lediga tjänster

Laboratorieingenjör

Vill du vara med och arbeta för ett renare hav? Vi söker nu en kunnig laboratorieingenjör med kvalitets- och miljöintresse som vill arbeta med analyser och provtagning av avloppsvatten, slam och andra media som ett led i att minska avloppsvattnets påverkan på miljön. Du kommer att ingå i ett team bestående av din närmaste chef samt nio målinriktade laboratorieingenjörer som gillar att ligga i framkant och som är måna om att ha roligt tillsammans. Läs mer om tjänsten på Offentliga jobb och ansök senast den 20 september.

Examensarbeten

Vill du göra ett examensarbete som gör skillnad? Och dessutom knyta kontakter inför framtiden? Du som läser på högskola eller universitet har möjlighet att göra ditt examensarbete hos oss. Många av våra examensarbeten kräver utbildning inom miljö/teknik. Om du är intresserad av att göra examensarbete på Gryaab så hör av dig till vår industridoktorand Maria Neth på för att diskutera aktuella projekt och vad som skulle kunna passa just dig.