Hem > Om Gryaab > Jobba hos oss

Jobba hos oss

Vill du vara med och jobba för ett renare hav och en bättre miljö? Då kan du söka jobb hos oss. Vi är ett regionalt bolag med stor frihet och en modern arbetsplats i ständig utveckling. Vi har nyligen investerat i en helt ny driftcentral med ett högteknologiskt laboratorium. Hos oss på Gryaab finns stor möjlighet att utvecklas och vi är en arbetsplats med många olika yrkesgrupper. Det finns över 40 olika befattningar på Gryaab och det vi alla har gemensamt är att vi jobbar tillsammans för ett renare hav.
Håll utkik här så ser du när vi söker nya engagerade medarbetare.

Lediga tjänster

Driftingenjör
Vill du ha ett variationsrikt arbete där du får använda många delar av din kompetens? Då är tjänsten som driftingenjör hos oss något för dig! Du ingår i anläggningsgruppen på driftavdelningen och ansvarar för att i nära samarbete med gruppchefen och driftteknikerna säkerställa anläggningens funktion så att önskat reningsresultat kan uppnås. Läs mer och sök tjänsten här. Vi vill ha din ansökan senast 4 februari.

Projektledare mark- och tunnelinriktning och projektledare maskinteknik
Vi söker nu två engagerade projektledare som vill vara med och utveckla Gryaab.
För tjänsten som projektledare med mark- och tunnelinriktning söker vi dig som har en teknisk högskoleutbildning. Du som söker rollen har cirka tio års erfarenhet inom området i kombination med projektledning.
För tjänsten som projektledare med maskininriktning söker vi dig som har en teknisk högskoleutbildning. Du har cirka fem års erfarenhet av projektledning inom maskinteknik, alternativt projektering i kombination med projektledning.
Läs mer och sök tjänsterna här. Vi vill ha din ansökan senast 26 januari 2021.

Examensarbeten

Vill du göra ett examensarbete som gör skillnad? Och dessutom knyta kontakter inför framtiden? Du som läser på högskola eller universitet har möjlighet att göra ditt examensarbete hos oss. Många av våra examensarbeten kräver utbildning inom miljö/teknik. Om du är intresserad av att göra examensarbete på Gryaab så hör av dig till vår industridoktorand Maria Neth på för att diskutera aktuella projekt och vad som skulle kunna passa just dig.