Hem > Om Gryaab > Jobba hos oss

Jobba hos oss

Vill du vara med och jobba för ett renare hav och en bättre miljö? Då kan du söka jobb hos oss. Vi är ett regionalt bolag med stor frihet och en modern arbetsplats i ständig utveckling. Vi har nyligen investerat i en helt ny driftcentral med ett högteknologiskt laboratorium. Hos oss på Gryaab finns stor möjlighet att utvecklas och vi är en arbetsplats med många olika yrkesgrupper. Det finns över 40 olika befattningar på Gryaab och det vi alla har gemensamt är att vi jobbar tillsammans för ett renare hav.
Håll utkik här så ser du när vi söker nya engagerade medarbetare.

Lediga tjänster

Processingenjör

Gryaabs 15-åriga projekt Nya Rya arbetar med hur Ryaverket ska se ut och fungera från 2036. I programmet ingår delprojektet Process. Nästa år kommer vi i delprojektet påbörja tre olika pilotstudier kring olika reningstekniker. Nu söker vi dig som ska ansvara för drift, uppföljning och utvärdering av de tre piloterna i samarbete med andra från organisationen. Läs mer om tjänsten och ansök via Offentliga jobb senast den 17 november 2021.

Examensarbeten

Vill du göra ett examensarbete som gör skillnad? Och dessutom knyta kontakter inför framtiden? Du som läser på högskola eller universitet har möjlighet att göra ditt examensarbete hos oss. Många av våra examensarbeten kräver utbildning inom miljö/teknik. Om du är intresserad av att göra examensarbete på Gryaab så hör av dig till vår industridoktorand Maria Neth på för att diskutera aktuella projekt och vad som skulle kunna passa just dig.