Jobba hos oss

Vill du vara med och jobba för ett renare hav och en bättre miljö? Vill du få härliga kolleger? Då tycker vi att du ska söka jobb på Gryaab! Vi är ett regionalt bolag med stor frihet och en modern arbetsplats i ständig utveckling. Vi har ny driftcentral med ett högteknologiskt laboratorium. Dessutom jobbar vi med vårt största projekt hittills och planerar dessutom för att kunna leverera tekniskt vatten till den nya batterifabriken i Torslanda.

Hos oss på Gryaab finns stor möjlighet att utvecklas och vi är en arbetsplats med många olika yrkesgrupper. Det finns över 40 olika tjänster på Gryaab och det vi alla har gemensamt är att vi jobbar tillsammans för ett renare hav. Håll utkik här så ser du när vi söker nya engagerade medarbetare.

Lediga jobb

Nu söker vi en HR-ansvarig och en HR-partner

Gryaabs 120 medarbetare bidrar på olika sätt till att verksamheten når sina mål och fokus i vårt HR-arbete är att vara en attraktiv arbetsgivare där olika kompetenser möts och skapar en komplett verksamhet. HR fyller en viktig funktion för att både attrahera, utveckla och behålla rätt medarbetare. Nu formar vi våra HR-resurser inför framtiden och söker en HR-ansvarig och en HR-partner!

Arbetsuppgifter

En viktig uppgift för HR framöver är att stötta organisationens chefer att vara sina bästa jag. Ni kommer jobba brett med HR-frågor men det är bra om ditt hjärta klappar lite extra för kompetensförsörjning, ledarskap och arbetsmiljö.

Rollen som HR-ansvarig innebär att du kommer arbetsleda tre kollegor, nämligen en HR-partner, en HR-administratör och en arbetsmiljöingenjör. Dina arbetsuppgifter kommer vara både strategiska och operativa men med en tonvikt på det strategiska arbetet.

Rollen som HR-partner innebär att du kommer arbeta brett med HR-frågor i organisationen. Du kommer stötta organisationens chefer i diverse HR-relaterade frågor. Ditt arbete kommer vara både operativt och strategiskt men med en tonvikt på det operativa.

Kvalifikationer

Som HR-ansvarig vill vi att du har examen från personalvetarprogrammet eller annan motsvarande högskoleutbildning. Du har flera års erfarenhet från brett HR-arbete både på operativ och strategisk nivå. Vi ser gärna att du dessutom har någon form av arbetsledande roll tidigare.

Som HR-partner vill vi att du har examen från personalvetarprogrammet eller annan motsvarande högskoleutbildning samt att du har något eller ett par års erfarenhet av brett HR-arbete.

Båda rollerna kräver att du är självständig, strukturerad, drivande och bra på att lyssna in behov. Du kan på ett pedagogiskt sätt få med dig andra och styra mot lösningar som är de bästa för verksamheten. Du är kommunikativ och tydlig med ett gott omdöme och ett professionellt förhållningssätt. Din samarbetsförmåga är på topp och du vill tillsammans med dina kollegor nå uppsatta mål.

För att trivas på Gryaab behöver du gilla korta beslutsvägar och möjligheten till snabba beslut. HR spelar därför självklart lätt in frågor till ledningsgruppen och deltar vid dessa diskussioner. Det är självklart för ledningsgruppen att HR både har den ledande rollen och driver på HR-området i en gynnsam riktning för Gryaab.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Låter annonsen som att vi matchar varandras tankar kring HR? Kul – välkommen med din ansökan!

Läs mer om tjänsterna och ansöka via Offentliga jobb senast den 7 maj.