Gryaab följer läget med skärpta råd

Gryaab följer noggrant händelseutvecklingen kring Covid-19. Den 30 oktober infördes skärpta råd i bland annat Västra Götaland för att bromsa den ökande smittspridningen i samhället. Råden gäller till den 19 november, men kan komma att förlängas.

Gryaab fokuserar på att våra medarbetare inte ska smittas och att avloppsreningen för våra ägarkommuner ska fungera precis som vanligt. För att minska risken för smittspridning uppmanar vi våra medarbetare att arbeta hemifrån om de kan. Vi fortsätter att hålla digitala möten, tvättar händerna och stannar hemma vid minsta symptom på sjukdom. För vår personal som måste arbeta på plats har vi bland annat infört flexibla tider för fika- och lunchraster samt begränsat antalet sittplatser i matsalen.

Håll i och håll ut! Tillsammans bromsar vi smittspridningen av Covid-19.

Blåklädd person står med ryggen med texten Jag jobbar för ett renare hav på jackan.

Träffa våra medarbetare​

När vi frågar våra medarbetare om vad de gillar med att jobba på Gryaab lyfter många möjligheten att bidra till ett mer hållbart samhälle, att kollegorna är kompetenta och att stämningen är god.
Här kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Följ oss på Facebook!

Följ Gryaab på LinkedIn så missar du inte när vi söker efter nya medarbetare.

Robert Kulka

Andreas Bodin

Från slammet får vi biogas

Biogasen som Gryaab producerar varje år räcker för att köra en miljöbil drygt 2 700 varv runt jorden. Här kan du läsa mer om vår biogasproduktion.