Hem > Nyheter > Vi söker två gruppchefer till driftavdelningen

Vi söker två gruppchefer till driftavdelningen

Gryaab fortsätter att växa och nu söker vi två nya gruppchefer till driftavdelningen, en till anläggningsgruppen och en till driftplaneringsgruppen. Vi söker två chefer som är bra på att leda, stötta, inspirera och guida sina medarbetare samt skapar bra arbetsmiljö och stark laganda.  

Till anläggningsgruppen söker vi dig som vill leda och coacha 14 drifttekniker i den dagliga skötseln av processanläggningens maskinpark. Du har minst gymnasiekompetens och har praktisk erfarenhet av att arbetat med någon form av mekaniskt underhåll. Här kan du läsa mer om tjänsten och skicka in din ansökan.

Driftplaneringsgruppen består av fem kontrollrumsingenjörer och fyra driftingenjörer. Kontrollrumspersonalen bevakar och optimerar våra reningsprocesser samt hanterar arbetstillstånd och säkra avställningar inför underhållsarbete på anläggningen. Driftingenjörerna planerar och beställer underhållet av anläggningens mekaniska utrustning. Vi söker som är högskoleingenjör, alternativt har du skaffat dig motsvarande kompetenser genom arbetslivserfarenhet. Tjänsten kräver att du tidigare arbetat som ledare eller chef i minst tre år. Här kan du läsa mer om tjänsten och skicka in din ansökan.

Känner du att du är en av våra nya gruppchefer? Skicka in din ansökan senast 18 april.

Man sitter i en kontorsstol framför flera stora skärmar i ett kontrollrum.

-