Hem > Nyheter > Vi söker en driftingenjör och två projektledare

Vi söker en driftingenjör och två projektledare

Vi söker nu fler engagerade medarbetare som vill vara med oss i arbetet för ett renare hav. Här kan du läsa mer om de aktuella tjänsterna.

Driftingenjör
Vill du ha ett variationsrikt arbete där du får använda många delar av din kompetens? Då är tjänsten som driftingenjör hos oss något för dig! Du ingår i anläggningsgruppen på driftavdelningen och ansvarar för att i nära samarbete med gruppchefen och driftteknikerna säkerställa anläggningens funktion så att önskat reningsresultat kan uppnås. Vi söker dig som gymnasiekompetens inom drift/underhåll/mekanik eller liknande. Påbyggnads- eller högskoleutbildning inom VA-process eller mekanik är meriterande. Läs mer och sök tjänsten här. Sista ansökningsdag är den 4 februari.

Projektledare mark- och tunnelinriktning och projektledare maskinteknik
För att Gryaab ska utvecklas hållbart och möta samhällets framtida behov har vi påbörjar det 15-åriga utvecklingsprojektet Nya Rya. I praktiken innebär det att Gryaab ska börja planera för att bygga nya reningssteg. För att klara denna utveckling behöver vi förstärkning av två projektledare. Vi söker nu två engagerade projektledare som vill vara med och utveckla Gryaab.
För den ena tjänsten söker vi en projektledare med mark- och tunnelinriktning som har en teknisk högskoleutbildning. Du som söker rollen har cirka tio års erfarenhet inom området i kombination med projektledning.
För den andra tjänsten söker vi en projektledare med maskininriktning som har en teknisk högskoleutbildning. Du har cirka fem års erfarenhet av projektledning inom maskinteknik, alternativt projektering i kombination med projektledning.
Läs mer och sök tjänsterna här. Vi vill ha din ansökan senast 26 januari 2021.

Här kan du läsa mer om vad våra medarbetare säger om att jobba hos oss. 

Renat avloppsvatten som strömmar ner i en rund fontän med texten Ledig tjänst på Gryaab.

-