Hem > Om Gryaab > Jobba hos oss > Träffa våra medarbetare > Hallå där, Christina Nilsson!

Hallå där, Christina Nilsson!

Vad gör du på jobbet?

Jag jobbar med allt som har med upphandling att göra. Det kan vara allt från att göra inköpsordrar och att administrera upphandlingar till att bistå kollegor i frågor om LOU (Lagen om offentlig upphandling), avropsregler och förnyad konkurrensutsättning. Jag bevakar även våra avtal med förlängning och prisindexering, lägger upp nya leverantörer, artiklar och avtal, tar fram diverse rapporter och statistik och håller koll på Göteborgs stads avtal för Gryaabs räkning.

Hur reagerar folk när du berättar att du jobbar på ett reningsverk?

När de får reda på vad det är för typ av vatten vi renar, bajsvatten, kommer det gärna en del skämt om det såklart. En del undrar också hur vi står ut med lukten. Men de flesta som jag känner ser det ändå som en helt vanlig arbetsplats.

Vad är det bästa med att jobba på Gryaab?

Gemenskapen. Många har arbetat här i många år och lärt känna varandra väl och nu när jag själv har varit här ett tag förstår jag varför. Det är en annorlunda arbetsplats, i positiv bemärkelse. Oftast är de flesta medarbetarna glada och positiva vilket underlättar samarbetet och förenklar arbetet.

Vilka egenskaper hos dig gör dig till en bra inköpssamordnare?

Jag är för det mesta positiv och dessutom prestigelös vilket jag tror uppskattas av mina kollegor. Det i kombination med kunskaper i LOU brukar fungera bra.

Vilken superkraft skulle du vilja ha?

Teleportering alternativt att kunna flyga snabbt! Det känns oerhört lockande att kunna sticka iväg till en tropisk sandstrand eller någon annan destination i ett nafs när man känner för det. Att kunna säga till en kompis ”nu åker vi till New York”, knäppa med fingrarna och så vips är man där!

Träffa fler medarbetare