Hem > Om Gryaab > Jobba hos oss > Träffa våra medarbetare > Hallå där, Börje Pettersson!

Hallå där, Börje Pettersson!

Vad gör du på jobbet?

Jag är en av sex underhållstekniker här på Gryaab som jobbar med förebyggande underhåll i verkstaden. Vi är totalt åtta i gruppen och jobbar mycket tillsammans. Vi reparerar, underhåller och bygger nytt.

Hur reagerar folk när du berättar att du jobbar på ett reningsverk?

Jag pratar inte så mycket om jobbet, men när det kommer på tal blir en del förvånade. Många känner inte till Gryaab och vet inte vad vi gör, men de allra flesta tycker det är intressant att få veta vad som händer här. Att vi är en sådan avancerad anläggning till exempel, förvånar många. Hemma trycker man ju bara på en knapp när man spolar och förstår kanske inte alla tekniska lösningar som krävs för att kunna vi ska ta hand om vattnet.

Vad är det bästa med att jobba på Gryaab?

Det roligaste är att få träffa alla arbetskamrater när jag kommer till jobbet på morgonen. Vi är ett bra gäng och det gör att jobbet blir så roligt! Dessutom gillar jag att själva arbetet är omväxlande. Vi gör allt från rörarbeten till mekaniska arbeten som till exempel att renovera pumpar.

Vilka egenskaper hos dig gör dig till en bra underhållstekniker?

Jag tycker det är jättesvårt att tala om vad jag själv är bra på. Jag har alltid haft höga krav på mig själv och är noggrann med att det som jag gör ska bli bra. Jag är nog väldigt ordentlig och skulle aldrig lämna ifrån mig ett halvdant jobb.

Vilken superkraft skulle du vilja ha?

Åh, jag ogillar science fiction och allt som hör till, haha! Men jag vet en superkraft som jag skulle jag vilja ha. Det handlar inte om att kunna flyga eller vara stark, utan om en superkraft som gör att jag kommer ut och rör mer på mig!

Träffa fler medarbetare