Hem > Nyheter > Klokt avloppstänk – Vårt nya digitala kunskapsnav

Klokt avloppstänk – Vårt nya digitala kunskapsnav

Välkomna till Gryaabs nya kunskapsnav Klokt avloppstänk! Här har vi samlat lättillgängliga och informativa texter om avloppsvatten, miljöfrågor och olika ämnen som vi inte vill ska komma till oss på reningsverket eller hamna i naturen. Vi informerar om varför ämnena är skadliga och hur du lätt kan göra rätt så att naturen och havet mår bättre.  

-Gryaabs miljöingenjörer jobbar kontinuerligt tillsammans med kommunikatörerna för nå ut med information om olika ämnen som är skadliga för havet och slammet eller dåliga för våra reningsprocesser. Att samla all denna kunskap lättillgängligt på vår webb gör det lättare för oss att fortsätta det arbetet på lång sikt, säger Emilie Grubbström, miljöingenjör.

Kunskapsnavet Klokt avloppstänk fokuserar inte bara på de beteendebudskapsfrågor som riktar sig till hushåll utan vi fördjupar oss inom områden som kräver mer förklaring och beteendeförändringar på strukturell och samhällelig nivå. 

-Att kommunicera om de mer komplexa miljöfrågorna på ett enkelt sätt hoppas vi ska leda till en ökad kunskap och på sikt också till förändringar i samhället som har positiva effekter för miljön, berättar Ellinor Günther, kommunikationsansvarig.

Klicka här för att komma till Klokt avloppstänk!

-