Hem > Om Gryaab > Jobba hos oss

Jobba hos oss

När vi frågar våra medarbetare om vad de gillar med att jobba på Gryaab lyfter många möjligheten att bidra till ett mer hållbart samhälle, att kollegorna är kompetenta och att stämningen är god. Här kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Vill du också vara med och jobba för ett renare hav och en bättre miljö? Då kan du söka jobb hos oss. Vi är ett regionalt bolag med stor frihet och en modern arbetsplats i ständig utveckling. Just nu investerar vi i en helt ny driftcentral med ett högteknologiskt laboratorium. Dessutom passar vi på att bygga ut vårt gemensamma gym. Hos oss på Gryaab finns stor möjlighet att utvecklas och vi är en arbetsplats med många olika yrkesgrupper. Det finns över 40 olika befattningar på Gryaab och det vi alla har gemensamt är att vi jobbar tillsammans för ett renare hav.

Om du har en specialkunskap som du tror skulle passa hos oss och vill arbeta här, är du välkommen att skicka in en spontanansökan till hr-administration@gryaab.se

Examensarbeten

Vill du göra ett examensarbete som gör skillnad? Och dessutom knyta kontakter inför framtiden? Ta en titt här intill och se om du hittar något som passar dig.

Sommarjobb

Ett sommarjobb på Gryaab är ett bra första steg in i arbetslivet för dig som studerar. Passa på att söka ett sommarjobb hos oss nästa år!