Hem > Om Gryaab > Jobba hos oss

Jobba hos oss

När vi frågar våra medarbetare om vad de gillar med att jobba på Gryaab lyfter många möjligheten att bidra till ett mer hållbart samhälle, att kollegorna är kompetenta och att stämningen är god. Här kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Vill du också vara med och jobba för ett renare hav och en bättre miljö? Då kan du söka jobb hos oss. Vi är ett regionalt bolag med stor frihet och en modern arbetsplats i ständig utveckling. Vi har investerat i en helt ny driftcentral med ett högteknologiskt laboratorium. Hos oss på Gryaab finns stor möjlighet att utvecklas och vi är en arbetsplats med många olika yrkesgrupper. Det finns över 40 olika befattningar på Gryaab och det vi alla har gemensamt är att vi jobbar tillsammans för ett renare hav.

Lediga tjänster

Just nu har vi inga lediga tjänster.

Examensarbeten

Vill du göra ett examensarbete som gör skillnad? Och dessutom knyta kontakter inför framtiden? Du som läser på högskola och universitet har möjlighet att göra ditt examensarbete hos oss. Många av våra examensarbeten kräver utbildning inom miljö/teknik. När vi har ett projekt på gång lägger vi ut det här.

-